Zodiile si iubirea in 2018. Ce sanse ai sa intalnesti marea dragoste sau sa te casatoresti, in functie de zodie


Afla ce iti rezerva 2018 pe plan sentimental:


BERBEC 

2018 este anul in care Berbecii isi pot implini cele mai ascunse dorinte pe plan sentimental. Esti romantica si sincera. Iti doresti pe cineva la fel de onest ca tine. Nu esti persoana care sa tolereze infidelitatile. Esti o persoana foarte pasionala si cauti mereu flacara care sa va tina relatia in viata.
Nativele din Berbeci care sunt singure  pot sa-si gaseasca partenerul in lunile iulie, august si septembrie. 
 

TAUR 

In 2018, Taurii trebuie sa lucreze mai mult in sectorul comunicarii. Vorbeste cu cat mai multi oameni poti, nu se stie niciodata de unde sare iepurele. Planeta iubirii te rasplateste in lunile iulie si augut, cand nativele singure isi pot gasi jumatatea.
Taurii care au deja un partener  duc relatia la un alt nivel. Se intrevede o logodna, o casatorie sau chiar aparitia unui nou membru in familia voastra. 

GEMENI 

2018 este anul iubirii si armoniei pentru Gemeni. Daca nu ai gasit pana acum persoana potrivita, ai in sfarsit ocazia sa intalnesti pe cineva cu totul special. Luna septembrie iti aduce cele mai multe satisfactii pe plan amoros.
Nativele din Gemeni care sunt intr-o relatie se simt iubite si apreciate. Luna ianuarie aduce multa pasiune in relatia voastra.   


RAC 

2018 sta sub semnul pasiunii pentru Raci. La inceputul anului esti efectiv atrasa ca un magnet de o persoana si faci tot ce poti pentru a o seduce. Exista un magnetism incontestabil intre voi si niciunul nu se poate opune. Chimia este mai presus de ratiune.
Racii care se afla intr-o relatie stabila devin mai pasionali, legatura voastra devine mai intensa si oferiti amandoi mai mult. Lunile iulie si octombrie  va ofera cele mai mari satisfactii pe plan amoros. 

 

LEU 

Nu credeai ca vei mai iubi vreodata si ca vei mai intalni o persoana care sa te faca sa simti fluturi in stomac. 2018 ti-a pregatit insa o multime de surprize. In luna mai este foarte posibil sa cazi prada pasiunii si romantismului. Te lasi purtata de val si traiesti o poveste de dragoste cum nici macar nu-ti imaginai.
Leii care se afla intr-o relatie planuiesc sa-si lege destinele in toamna. Lunile octombrie si noiembrie sunt ideale pentru acest lucru. Fie ca va casatoriti sau va reinoiti juramintele, relatia voastra  trece printr-un "boost" si este fix ceea ce va trebuia. 

 

FECIOARA 

Esti atarsa de o persoana respectabila, cu reputatie. Celebritatea  acesteia este factorul definitiv pentru care vrei sa fiti impreuna. Fecioara este un semn zodiacal pentru care diferenta de varsta nu este un impediment. Este foarte probabil sa te indragostesti de o persoana cu mai multi ani in plus fata de tine. 

Ianuarie este luna care iti aduce cea mai multa afectiune si romantism din partea partenerului tau. Fecioarele care sunt deja intr-o relatie stabila trebuie sa depuna mai mult efort pentru armonie in camin. Vei fi rasplatita pentru asta in lunile septembrie, octombrie si noiembrie, cand partenerul iti pregateste cateva surprize ce-ti vor taia respiratia. 

 

BALANTA 

Cunosti o multime de persoane in 2018 si experimentezi mult. Adevarata dragoste se lasa asteptata, insa. In cea de-a doua parte a anului, Balantele singure vor fi pur si simplu sagetate de catre Cupidon. O persoana deosebita, iesita complet din tiparul tau iti va da toata viata peste cap. Esti capabila sa faci sacrificii pe toate planurile pentru a fi impreuna. 

Balantele care se afla intr-o relatie stabila au parte de un an asa cum si-l doresc. Vei rade mult in 2018, iar armonia si bunadispozitie vor domni in caminul vostru.  

 

SCORPION 

2018 sta sub semnul romantismului pentru Scorpion. In luna martie, o noua aventura se iveste in viata ta. Desi nu pare sa fie ceea ce cauti cu adevarat, descoperi ca te simti atat de natural, atat de bine in prezenta lui, incat esti si tu surprinsa. Lucrurile tind sa devina serioase, asa ca nu trebuie sa te miri daca spre sfarsitul anului va ganditi la logodna sau sa va mutati impreuna.
Scorpionii care se afla intr-o relatie vor redescoperi scanteia care i-a atras la inceput la partenerul lor. Iubiti cu pasiune si energie. 

 

SAGETATOR

In 2018 cunosti foarte multe persoane si ai parte de multe intalniri. In primele luni ale anului, esti pusa pe distractie. Calatoresti mult si ai tot felul de experiente. Esti atrasa de multe persoane si multi te considera la randul lor foarte atractiva. De-abia in ultimele luni ale anului te linistesti. Incepand cu luna octombrie esti romantica si-ti doresti sa petreci cat mai mult timp in intimitatea caminului tau.
Sagetatorii casatoriti sau care sunt intr-o relatie stabila au parte de multa armonie in cuplu. Faceti planuri impreuna si tot ceea ce va propuneti va iese. Sunteti o echipa imbatabila! 

 

CAPRICORN 

In 2018, gasesti o persoana speciala, de acre te simti foarte atrasa. Nu reusesti, insa, sa te mobilizezi deloc. Daca ar fi dupa tine, ar putea trece chiar si ani pana sa faci prima miscare. Esti de parere ca ceea ce ti-e dat sa se intample, se va intampla la un moment dat. Universul te ajuta, insa uneori este necesar sa misti si tu macar un deget. 
Lunile iunie si iulie sunt ideale pentru logodna sau casatorie. Capricornii deja casatoriti sau care se afla intr-o relatie stabila au o multime de provocari. Sunt suisuri si coborasuri, cu momente cand vreti sa puneti capat si altele cand va simtiti mai uniti ca niciodata.

 

VARSATOR 

2018 va aduce o multime de intalniri. Fa-ti timp sa asculti ceea ce au de zis si ceilalti si serile tale vor fi mai lungi. Nu mai ai rabdare, iar asta nu este in avantajul tau. Este foarte probabil sa intalnesti o persoana speciala in luna aprilie.  Varsatorii care au o relatie stabila trebuie sa lase mult de la ei si sa-l puna pe partener pe primul loc. Vor fi multe discutii in caminul vostru, dar important este ca veti gasi mereu o modalitate de a face pace si de a regasi ceae ca v-a atras de la inceput. 

 

PESTI 

Pestii nu ies la o intalnire daca nu se simt comfortabil in prezenta respectivei persoane. Vrei sa gasesti pe cineva care nu este complicat, care sa te placa asa cum esti tu cu adevarat. In luna iulie este posibil sa gasesti in sfarsit ceea ce cauti- un nou iubit sau poate sa reiei relatia cu un fost iubit, de care te-ai despartit fara sa se fi consumat totul intre voi.
Pestii care sunt intr-o relatie stabila fac eforturi mari pentru a merge casnicia. Si asta nu este lucru mic, mai ales ca tu te multumesti cu putin. Va trebui insa sa te straduiesti, sa fii mai pasionala, mai romantica. Tii prea mult la partenerul tau si vei fi in stare de orice pentru a mentine relatia frumoasa pe o aveti. 

 

related posts

Modifică setările cookies